Seen Also On

Follow us and find out the latest details about your favorite artists on our social networks

Analogue Festival 2024/News /Analogue Festival: Trei zile de muzică și activităţi ȋn aer liber pe Platoul Făget

Blog

Analogue Festival

Analogue Festival: Trei zile de muzică și activităţi ȋn aer liber pe Platoul Făget

Prima ediţie a Analogue Festival se va desfășura ȋntre 2 și 4 septembrie 2022, pe Platoul Făget din Mioveni (județul Argeș), unde vor avea loc concerte live, petreceri cu DJs și diverse activităţi de zi.

Festivalul are loc pe parcursul a trei zile și propune, pe lângă concertele deja anunțate, diferite activități și ateliere, de la ridicări cu balonul cu aer cald, la ateliere de dans și de pictură pentru copii și adolescenţi, degustări de vinuri, petreceri și multe altele. Accesul la festival se va face vineri de la ora 14:00, și sȃmbătă și duminică, de la ora 12:00, permiţȃndu-le participanţilor la eveniment să se bucure cȃt mai mult de activităţile pregătite pentru ei.

“Am urmărit în această primă ediție a Analogue Festival să oferim oamenilor o experiență diferită, nu doar din punct de vedere muzical, ci și în ce privește activitățile pe care le-am pregătit. Avem în line-up artiști de top, care au performat pe cele mai importante scene internaționale, de la Glastonbury la Untold, dar avem, în egală măsură, și o scenă secundară dedicată tinerilor artiști, aflați la început de drum, precum și o serie de activități pe teme actuale, importante, legate de mediu și sustenabilitate. Unul din lucrurile în care credem este că noi, ca organizatori de evenimente, avem obligația și în același timp oportunitatea de a pune în discuție subiecte care contează. O facem într-un limbaj artistic și într-un cadru lejer, dar mi-ar plăcea să cred că mesajul festivalului va trece dincolo de aceste lucruri și va rezona în timp cu toți cei care participă.” a declarat Alin Călinescu, managerul festivalului Analogue.

Escape into music

Main stage

Line-up-ul este compus din nume mari ale scenei muzicale internaționale, cum sunt Asaf Avidan, Morcheeba, Jesse Ware sau JP Cooper, alături de muzicieni din România, cum sunt B.U.G. Mafia, Subcarpaţi, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast, The Motans, Irina Rimes și mulţi alţii. Concertele ȋncep vineri de la 18:00, sȃmbătă, de la 17:30 și duminică, de la 16:00.

Second stage

Cea de-a doua scenă a festivalului va fi dedicată tinerilor artiști locali (debutanţi, trupe, soliști, performeri, DJs amatori), din zona de muzică indie/pop/rock, hip-hop sau muzică electronică, care vor avea un spațiu dedicat în cadrul festivalului, pe un pupitru pus la dispoziţie de Red Bull. Fiecare artist va avea alocat un interval de 20-30 de minute ȋn timpul zilei. Analogue Festival a lansat un Open Call pentru a selecta artiști talentaţi aflați la început de drum.

#MuzicaAia stage

Partenerul media principal al festivalului, Radio ZU, prezintă la această primă ediție a Analogue Festival #MuzicaAia stage, powered by DJ Raz și DJ Bogdan Popoviciu. #MuzicaAia este un concept original Radio ZU care include melodii din toate genurile muzicale și pentru toate gusturile.

Escape into sustainability

Pentru prima dată la un festival din Romȃnia, compania La Fȃntȃna pune la dispoziţia tuturor participanţilor, ȋn mod gratuit, apă filtrată cu sistemul Systemath by La Fȃntȃna, o tehnologie performantă de filtrare ce imită ciclul natural al purificării apei.

Ȋn plus, Analogue devine și mai prietenos cu mediul și anunţă colaborarea cu Ză Kup, care implică folosirea paharelor reutilizabile special concepute pentru evenimente, care vor putea fi refolosite la diverșii vendori de băuturi din festival.

Escape into the air

Participanții la festival vor avea ocazia să admire peisajul spectaculos al zonei de la ȋnălţimea balonului cu aer cald. De sus se vor putea admira zona ȋmpădurită de pe malul rȃului Doamnei, orașul Mioveni, satele pitorești din jur, iar spre nord, Subcarpații de curbură. O ridicare cu balonul durează aproximativ 10 minute și va fi ocazia pentru momente foto unice. Activitatea este susținută de Vectrum Solutions.

Escape into nature & arts

Mai multe ateliere interactive pentru copii și adolescenţi pe teme de sustenabilitate și artă vor avea loc pe timp de zi ȋn mai multe zone ale festivalului. Printre acestea, work-shop-ul de ecoturism „Pădurile și importanța lor” și un atelier de pictură ȋn care tinerii sunt ȋncurajaţi să-și exprime emoțiile prin imagini, cu ajutorul formelor și culorilor. De asemenea, organizatorii pregătesc și un work-shop de dans modern care urmărește să ȋi determine pe tinerii între 14 și 18 ani să se conecteze cu propriile corpuri și să descopere dansul afro-house.

Escape into digital

George, primul banking inteligent, Inovaţie BCR a pregătit un spaţiu de relaxare și creativitate, avȃnd ȋn centru instalaţia digitală George loves. Participanţii vor putea surprinde momente și posta o poză/story/tik-tok sau reel cu instalaţia și unul dintre tricourile George puse la bătaie va putea fi al lor.

#TogetherWeCan

Vodafone este partener de conectare la Analogue Festival. Organizatorii festivalului contează pe Vodafone GigaNetwork 5G și FIBRĂ pentru o conexiune de încredere la internet, astfel încât să le poată oferi participanților o experiență cât mai plăcută pe toată durata evenimentului. Totodată, clientii Vodafone primesc reduceri la achiziția de abonamente la festival, dar și la produsele și serviciile partenerilor săi din programul de loialitate Vodafone Happy, disponibil în aplicația My Vodafone. Nu în ultimul rând, pe parcursul celor trei zile de festival, Vodafone va fi prezent cu surprize pentru toți participanții.

Escape into fun

Una dintre cele mai vizitate zone din festival va fi, cu siguranţă, zona de food & drinks, unde se regăsesc food trucks pentru toate gusturile, dar și Caravana Aperol (lounge, games & fun), zona Tanqueray (Gin bar, zonă de relaxare) sau zona Johnny Walker (mașină cu DJ, lounge area, photo corner). Participanţii sunt invitaţi și la Pepsi Taste Challenge unde vor degusta două băuturi pe bază de cola și vor lăsa gustul să decidă care este mai potrivită pentru ei. Compania Beciul Domnesc va pune la dispoziția vizitatorilor o selecție a celor mai iubite vinuri din portofoliul propriu, o zonă de relaxare dedicată, dar și sesiuni zilnice de degustare de vin. Evident, va fi și cea mai FUN! cafea, KAFUNE, cu rețete pentru toate gusturile. Ȋn plus, pentru a capta trăirile și emoțiile în videoclipuri, cornerul Natisan va întâmpina participanții cu Video Booth 360°.

Noutăți și informații suplimentare despre activităţile din festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe canalele de comunicare ale Analogue Festival.

_

Organizatori: Centrul Cultural Mioveni, Primăria Orașului Mioveni, Consiliul Local Mioveni

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovație BCR

Parteneri media: Radio ZU, Profit.ro, News.ro, Kudika.ro, Wall-street.ro

Sponsori: CIUC PREMIUM®, PEPSI, P.P. DISTRIBUTORS ROMANIA, LA FANTANA, SISTEMATH BY LA FANTANA, KAFUNE, BECIUL DOMNESC COMPANIA, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA, ALDESTAR, RED BULL, VODAFONE

Parteneri locali: Supernova Pitești, Cinema Trivale, Happy Cinema

Contact: CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Email: press@analogue.ro

Telefon: 0722 794 747

Written By: analogue

No Comments

Leave a Reply