Seen Also On

Follow us and find out the latest details about your favorite artists on our social networks

Analogue Festival 2024/News /Mai sunt două zile până la Analogue Festival! Ultimele detalii despre programul concertelor, intrare, transport și activităţi

Blog

Mai sunt două zile până la Analogue Festival! Ultimele detalii despre programul concertelor, intrare, transport și activităţi

Mai sunt doar două zile pȃnă cȃnd Analogue Festival ȋși va deschide porţile. Prima ediţie a festivalului aduce pe scenă 20 de artiști, printre care headlinerii Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba sau Subcarpaţi.

Programul concertelor
Organizatorii anunţă astăzi orarul concertelor din cele trei zile de festival:
Vineri, 2 septembrie
18:15 – Bruja
19:15 – El Nino
20:30 – Nane
21:30 – Deliric & Silent Strike, Muse Quartet
22:50 – B.U.G. Mafia
00:15 – Rudimental DJ

Sȃmbătă, 3 septembrie
18:10 – Catalina Cara
19:10 – Moonlight Breakfast
20:20 – Zdob și Zdub
21:45 – Subcarpaţi
23:10 – Dubioza Kolektiv
00:30 – Morcheeba

Duminică, 4 septembrie
17:10 – TM Groove & Maria Hojda
18:10 – The Motans
19:10 – Irina Rimes
20:10 – Golan
21:50 – Asaf Avidan
23:15 – JP Cooper
00:30 – Jessie Ware

Programul poate suferi modificări ce nu țin de organizatori, varianta actualizată fiind disponibilă la https://analogue.ro/lineup.

Cei peste 75.000 de metri pătraţi ai platoului Făget, aflat la 5 km de Mioveni, la 15 km de Pitești și la doar o oră de capitală, sunt ȋn plin proces de pregătire.

Participanții pot ajunge la festival cu mașinile personale, cu trenul (pȃnă ȋn Pitești) sau cu autobuzele puse la dispoziție de organizatori. Calea principală de acces ȋn Mioveni este drumul județen 733 din direcția Pitești. Parcarea este gratuită, fiind disponibile cel puțin 1.000 de locuri chiar lângă spațiul de desfășurare.

Punctele de plecare ale autocarelor către și dinspre festival:
– Vineri, 2 septembrie: 13:40 de la Hotel Ramada Pitești, 17:00 de la Gara Sud Pitești, 18:30 de la Primăria Mioveni iar returul către Hotel Ramada Pitești și Primăria Mioveni va fi la ora 2:00 AM.
– Sâmbătă, 3 septembrie și duminică, 4 septembrie: 11:45 de la Hotel Ramada Pitești, 17:00 de la Gara Sud Pitești, 18:30 de la Primăria Mioveni iar returul către Ramada Hotel Pitești și Primăria Mioveni va fi la ora 2:00 AM.
Transportul este gratuit, ȋn limita locurilor disponibile.

Festivalul are loc pe parcursul a trei zile și propune, pe lângă concertele deja anunțate, multe și variate activități ȋn aer liber, de la ridicări cu balonul cu aer cald, la silent disco, degustări de vinuri, petreceri cu DJ, ateliere de pictură și de dans pentru copii și adolescenţi, și multe altele.
Parteneriat cu Asociația Națională Antidrog
Organizatorii au ȋncheiat un parteneriat cu Asociaţia Naţională Antidrog (ANA), care va efectua activități de informare, educare, conștientizare și sensibilizare a tinerilor cu privire la efectele negative ale consumului de substanţe interzise.
.„Sub motto-ul Agenţiei Naţionale Antidrog, Uniţi pentru viaţă!, Centrul Regional Antidrog Pitești recomandă participanţilor la Analogue Festival să se distreze ȋn mod responsabil,” au transmis reprezentanţii ANA.

Peste 100 de reprezentanţi ai unei firme private de pază, alături de Poliţie, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă vor fi prezenţi ȋn cele trei zile de festival pentru a asigura un mediu sigur pentru toţi participanţii.

Organizatorii recomandă participanţilor să consulte cu atenție regulamentul festivalului, pentru a vedea regulile de acces și informațiile despre obiectele permise și interzise în locație, disponibil la www.analogue.ro.

Noutăți și informații suplimentare despre activităţile din festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe canalele de comunicare ale Analogue Festival.

Written By: analogue

No Comments

Leave a Reply