Seen Also On

Follow us and find out the latest details about your favorite artists on our social networks

Analogue Festival 2024/News /Ultimele zile cu cele mai avantajoase prețuri la abonamentele Analogue Festival

Blog

Ultimele zile cu cele mai avantajoase prețuri la abonamentele Analogue Festival

Mioveni, 14 iulie 2022

Analogue Festival va transforma orașul Mioveni în destinația muzicală a sfârșitului de vară, între 2 și 4 septembrie 2022. Prima ediție a festivalului propune 3 zile și 3 nopți cu muzică alternativă, indie & electro-pop, disco, funk, indie-rock, soul & jazz. hip-hop și trap, într-un cadru natural unic, la marginea pădurii de pe Platoul Făget.

Abonamentele standard, la prețul Early Bird de 240 de lei, mai sunt disponibile până la data de 15 iulie 2022 și se pot achiziționa de pe www.entertix.rowww.eventim.ro si www.iabilet.ro. Acestea includ acces la toate cele trei zile de festival, la diversele activități conexe din cadrul festivalului, dar și la parcarea gratuită din imediata vecinătate a spațiului de desfășurare. Din 16 iulie pretul abonamentelor standard devine 289 lei, iar prețul abonamentelor VIP – 500 lei.

Line-up-ul Analogue Festival variază de la artiști internaționali în vogă la unii din cei mai apreciați artiști români ai momentului. Artiștii internaționali precum Asaf Avidan, Jessie Ware, J.P. Cooper, Morcheeba, Rudimental vor face show alături de artiști români B.U.G. Mafia, Deliric & Silent Strike, Moonlight Breakfast, Golan, Subcarpați. Programul complet al acestei prime ediții este disponibil pe www.analogue.ro.

Detalii logistice și harta festivalului

Festivalul este o invitație la evadarea din cotidian și din spațiul digital. Timp de trei zile participanții se pot bucura de muzică, natură și multe alte activități pe Platoul Făget. Mai multe detalii logistice pot fi regăsite pe Harta Festivalului.

Cazare

Organizatorii pun la dispoziția celor care doresc să vină la festival o reducere de 10% la mai multe hoteluri și pensiuni din Mioveni și Pitești, aplicabilă la cumpărarea unui abonament standard sau VIP la Analogue Festival. Lista completă a unităților de cazare recomandate de festival va fi disponibilă în curând pe www.analogue.ro.

Transport

Participanții pot ajunge la festival cu mașinile personale sau cu autobuzele puse la dispoziție de organizatori:

· Cu mașina – se ajunge ușor din București (1h30), Pitești (20 min), Craiova (2h), Câmpulung (40 min), Brașov (2h30), Curtea de Argeș (50 min) etc. Sunt disponibile cel puțin 1.000 de locuri de parcare gratuite chiar lângă spațiul de desfășurare;

· Cu trenul – până la Pitești, apoi cu autobuzul până la Platoul Făget;

· Cu autobuzul – transport gratuit cu plecare de la Hotel Ramada Pitești și de la Gara Sud Pitești. Punctele de plecare și orele sunt disponibile pe www.analogue.ro/venue.

Noutăți și informații suplimentare despre Analogue Festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe site-ul festivalului și pe paginile oficiale: Facebook și Instagram.

Written By: analogue

No Comments

Leave a Reply